"הללי" נערכת לשנת התשע"ז

"הללי"- אולפנה ייחודית לאמנויות בתחומי המוזיקה, המחול, אמנות פלסטית והקולנוע, שנפתחה אך לפני שנתיים עם כ- 30 תלמידות בכיתה ט' שנבחרו לאחר מיונים ומבחנים, זוכה לתגובות אוהדות ולביקוש רב בקרב בנות המגזר.

ערבי ההרשמה, שהתקיימו באולפנה לקראת שנת התשע"ז כללו, בין היתר,  מפגש היכרות עם צוות המחנכים-האמנים וכן מפגש עם התלמידות הכולל הצגת תוצרים אמנותיים.

20160210_163501

אולפנת הללי חרטה על דגלה את המצוינות באמנות. בכל שבוע לומדות בנות האולפנה 20 ש"ש מגמה בשבוע בכל אחת ממגמות האמנות, תוך חיבור פנימי לעולם האמוני ובהובלה תורנית של רב האולפנה והצוות החינוכי. צוות ההוראה נבחר בקפידה וכולל מורים- אמנים המובילים בתחומם אשר מביאים את התלמידות למוטיבציה גדולה ולהישגים הגבוהים ביותר. האולפנה, בניהולה של הגב' תרצה בן יצחק, שמה דגש על יצירת אוירה חברתית ופעילות תרבותית עשירה מאוד תוך שיתוף פעולה הדוק עם בתי הספר הגבוהים למוזיקה ואמנות "מזמור" ו"פרדס". כל זאת, תוך מתן יחס אישי לכל תלמידה.

בנוסף, תחום המדעים צובר תאוצה בהללי והשנה נפתחה באולפנה מגמת פיזיקה (5 יח"ל).  במסגרת המגמה, יזמו ב"הללי" שיתוף פעולה ייחודי עם "מכון ויצמן" למחקר משותף של התלמידות עם חוקרים מהמכון המשלב אמנויות ועקרונות פיזיקליים הבאים לידי ביטוי דרך מחול ויצירה.

תרצה בן יצחק, מנהלת "הללי"- האולפנה לאמנויות גבעת ושינגטון: "לאורך כל התהליך שאנו עוברים עם הבנות אנו פועלים מתוך מטרה להעצים את חווית האמנות, תוך שייכות לעולם הערכי-אמוני. אנו גאים בכל אחת מהתלמידות על ההתמסרות שלהן לתהליך המאתגר וכבר אנו עדים לתוצאות מדהימות".