פרופסור אהרון גדנקן מונה לנשיא המכללה האקדמית גבעת ושינגטון

פרופ' אהרון גדנקן מונה על ידי הנהלת קריית החינוך גבעת ושינגטון, לתפקיד נשיא וראש המכללה האקדמית גבעת ושינגטון.

גדנקן, פרופסור אמריטוס לכימיה מאוניברסיטת בר אילן, כיהן בשורה של תפקידים בכירים באקדמיה ומחוצה לה, בין השאר: ראש המחלקה לכימיה באוניברסיטת בר-אילן, דיקן הפקולטה למדעי הטבע ומתמטיקה באוניברסיטת בר-אילן, ראש הוועדה הלאומית לכימיה בחינוך, יו"ר הוועדה הלאומית ללימודים אסטרטגיים בנושאי חומרים מתקדמים וטכנולוגיות כימיות,  חבר הוועדה הלאומית ל"תוכנית לאומית לתעשיית הכימיה הישראלית", זוכה פרס למצוינות מטעם החברה הישראלית לכימיה לשנת 2013,  יו"ר מועצת המנהלים של מכללת אשקלון, חבר מועצת המנהלים של מכללת "אורות ישראל",  חבר מועצת המנהלים של מכללת "בית ברל", חבר מועצת המנהלים של קרן הפנסיה "גלעד" ועוד.  רשימת הפרסומים של פרופ' גדנקן מונה 760 מאמרים שהתפרסמו בכתבי-עת שפיטים ו-38 בקשות לפטנטים.

במסגרת תפקידו, יישא פרופ' גדנקן באחריות בפני המל"ג ובפני הנהלת קריית החינוך גבעת ושינגטון, לניהול המכללה האקדמית, רמתה ואיכותה. בנוסף, יהיה אחראי לרמה האקדמית של המכללה והובלת הסטודנטים להישגים הגבוהים ביותר מעבר לרמה הנדרשת.

בנצי דל, יו"ר הנהלת קריית החינוך גבעת ושינגטון בירך את הנשיא הנבחר. "פרופ' גדנקן נחשב לאחד מאנשי האקדמיה הבכירים בישראל ובעל ניסיון עשיר בתחומי הניהול האקדמי. אני בטוח שפרופ' גדנקן ימשיך להוביל את המכללה ואת הסטודנטים בה למצוינות אקדמית לצד מצוינות חברתית".

יקי סעדה, מנכ"ל קריית החינוך גבעת ושינגטון איחל לפרופ' גדנקן הצלחה רבה בהובלת המכללה האקדמית להגשמת חזונה ויעדיה. "אני מאמין שפרופ' גדנקן שהגיע מתחום הכימיה יצליח לחבר את כלל המשאבים הקיימים במכללה ולהביא אותה להישגים גבוהים ביותר"

כידוע, פרופ' אהרון גדנקן מחליף בתפקידו את פרופ' שלמה מרגל אשר כיהן בתפקיד נשיא המכללה האקדמית גבעת ושינגטון במשך  3 השנים האחרונות.