מלגות – קריית מלאכי רצה למרחקים

הודעה לסטודנטים בחנ"ג

לקראת שנה"ל תשפ"ב, ניתן להשתלב בתוכנית "קריית מלאכי רצה למרחקים" – לקידום והעצמת ילדים ונוער בקריית מלאכי דרך עולם האתלטיקה ו/או הכדורגל.

סטודנטים לחנ"ג, יוכלו להשתלב באימון תלמידים בתוך בתי הספר בקריית מלאכי, או במסגרת בלתי פורמאלית, וליטול חלק בפרויקט חברתי חשוב, בתמורה למלגה.

התוכנית מיועדת להנגיש את האתלטיקה הקלה לכל הילדים ובני הנוער בקריית מלאכי, תוך שימוש באתלטיקה ככלי להגשמה עצמית ומיצוי הפוטנציאל האישי.

מטרות הפרויקט:

• העצמת ילדים ובני נוער על ידי יצירת מסוגלות עצמית, דחית סיפוקים, דבקות במטרה וחוסן נפשי
  • חינוך למנהיגות, אחריות וכישורי חיים
  • טיפוח הפוטנציאל האתלטי בקרב ילדים ובני נוער
  • קידום אורח חיים בריא
  • הקטנת שיעור הנשירה מבתי הספר ובהמשך גם מהצבא / השירות הלאומי

פירוט העשייה:

1. פעילות בבתי הספר – באימון של חוגי ריצה לתלמידים, במסגרת יום הלימודים או מיד בסיומו.
  2. אימוני כדורגל לילדים הזקוקים להעצמה וטיפוח במסגרת פרויקט "היוזמה החינוכית ספורטיבית".

הסטודנטים יקבלו הדרכה וליווי מקצועיים.

עדיפות לסטודנטים עם תעודת מאמן (לקבוצות הריצה).

סטודנטים ללא תעודת מאמן – לקבוצות גיל צעירות יותר, לתנועה ולאתלטיקה לגיל הרך, כהכנה לריצה.

סכום המלגה:  10,000 ש"ח עבור 130 שעות, הצפי הוא שהסטודנט יעביר 4 שעות שבועיות.

הסטודנט יתוגמל גם על שעת הדרכה.

מוצעות 3 מלגות:

• בוקר מרוכז פעם בשבוע, בבתי ספר יסודיים שונים, לאימונים באתלטיקה.
  • מאמן כדורגל, פעמיים בשבוע, בשעות 13-15 , אפשרי גמישות קלה בשעות, אפשרי גם ביום שישי.

המעוניינים – מתבקשים לפנות ל:

יעל צובארי, מנהלת מחלקת הספורט בעיריית קריית מלאכי

טל'  054-7605309