יצירת קשר

• This field is for validation purposes and should be left unchanged.
בית הספר מזמור
טלפון: 08-8511819 מייל:mizmorschool@gmail.com

מרתון של מזמורים

השבוע התקיים מרתון ההרכבים של "מזמור"- בית הספר למוזיקה גבעת ושינגטון. לרגל סיום הסמסטר עלו לבמה במהלך השבוע 30 (!) הרכבים שונים בסגנונות מגוונים והציגו את פירות עמלם מתחילת שנת הלימודים, בהנחיית מיטב המוזיקאים המלמדים בביה"ס.

6 5

את הערב הראשון פתח במילות ברכה מנהל "מזמור" איציק וייס , ולבמה עלו בזה אחר זה בתצוגה מרשימה הרכב הסלסה  של רוני עיברין – נגן פרקשן בינלאומי, הרכב גיטרות בעיבודים מיוחדים ל5 (!) גיטרות, הרכב ג'אז בהנחיית אבי ליבוביץ' – מטובי מוזיקאי הג'אז בארץ ובעולם, הרכב כלייזמר בהנחיית  הסקסופוניסט תום לב המבצע ניגונים ו-2 הרכבים שהגישו יצירה מקורית של תלמידי מזמור.

הערב השני יועד במיוחד לנשים ובין שפע ההופעות הנפלאות הופיעו הרכבי נשים ייחודיים: הרכב אנדלוסי נשי – הראשון מסוגו בארץ! בהנחיית הכנר אלעד לוי, הרכב מוזיקה עתיקה בהנחיית אורנה זכאי, מקהלה בהנחיית הזמרת נעמי טפלו, והרכב מוזיקה קלה בהנחיית מוריה מוזס, בוגרת ביה"ס. גם בערב זה זכינו להתענג על שירים מקוריים של יוצרות הלומדות במזמור, בהנחיית הזמרות רונה קינן ודין דין אביב.

3 4

2 1

להופעות המרתון הגיעו מאות מוזמנים שבאו להתרשם מפירות היצירה וההשקעה של תלמידי מזמור, וליהנות מהכישרונות המופלאים ומהמוזיקה המשובחת.

לתמונות נוספות משבוע "מרתון מזמור" לחצו כאן